Een zakelijk cadeau bestellen in Breda

Een mooi zakelijk cadeau uit onze winkel in Breda is ideaal om je zakenrelaties te bedanken voor een fijne samenwerking of om goodwill te creëren bij je klanten. Ook zijn dergelijke cadeaus ideaal om je medewerkers te bedanken voor hun inzet in de afgelopen tijd. Wanneer je nog geen idee hebt welke zakelijke kerstcadeaus je in dat kerstpakket wilt stoppen, ben je van harte welkom bij Thomassen Gifts in Breda. Wij bieden namelijk een ruime keuze.

Relatiegeschenk Thomassen Gifts Breda

Welk zakelijk cadeau uit onze winkel in Breda kies je?

Voor het samenstellen van een pakket met zakelijke kerstcadeaus, of voor het uitzoeken van een ander zakelijk cadeau, heb je bij ons in Breda een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een mooi themapakket, of ga voor een wijnpakket met de lekkerste wijnen. Wil je liever geen pakket met levensmiddelen cadeau geven? Ga dan voor leuke relatiegeschenken met jouw eigen logo, die ideaal zijn om rond de kerst aan de medewerkers van jouw bedrijf te geven.

Relatiegeschenk Thomassen Gifts Breda

Zakelijke kerstcadeaus met een mooi thema voor jouw bedrijf in Breda of omgeving

Bij ons vind je mooie zakelijke kerstcadeaus met een bepaald thema. Elk zakelijk cadeau kun je ook gewoon ‘los’ bestellen in onze winkel in Breda, en hoef je dus niet in een pakket te stoppen. Relatiegeschenken met een bepaald thema zijn natuurlijk ook leuk om bij andere gelegenheden dan kerst uit te delen aan de medewerkers van jouw bedrijf. Zo is er het ‘thuiswerkpakket’ dat leuk is om te geven aan personeel dat veel thuiswerkt. In dit pakket zit bijvoorbeeld popcorn en een waardebon voor het bekijken van een film. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen met een ander thema. Je kiest gewoon een aantal mooie zakelijke cadeaus uit en laat ze verpakken in een leuke tas, rugzak of sporttas. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunnen bedrukt of geborduurd worden met je eigen logo of afbeelding.

Relatiegeschenk Thomassen Gifts Breda

Wij denken graag met je mee

Wil je jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers uit Breda of omgeving verrassen met een mooi zakelijk cadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Natuurlijk is het leuk om een beetje origineel te zijn ten opzichte van andere bedrijven in Oosterhout, Etten-Leur of omgeving, zeker wanneer je passende geschenken zoekt voor de periode rondom kerst. Daarom denken onze deskundige medewerkers graag met je mee. Je ontvangt persoonlijk advies van ons wanneer je een afspraak maakt door te bellen naar 076-52 26 822.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00