Promotionele items

Voor de mooiste promotionele items vertrouw je op de artikelen van Thomassen Gifts uit Breda. Als een promotieartikel geen indruk maakt, is het geen promotieartikel. Daarom leggen we in Breda de lat hoog en zorgen we ervoor dat jouw promotionele artikel, giveaway items of relatiegeschenk wel tof en indrukwekkend is. Of het nu in de productkeuze, uitvoering, bedrukking, verpakking of de gehele actie zit: wij zorgen dat de promotie raak is. Met onze kennis, ervaring en creativiteit weten wij als geen ander hoe je spraakmakende promotieartikelen en relatiegeschenken ontwikkelt. In lijn met de groeiende behoefte om sociale en verantwoordelijke productie, recycling en hergebruik te ondersteunen, maken we ook duurzame en herbruikbare geschenken die bijdragen aan het creëren van bewuste promoties. Daag ons maar uit!

shop nu
  • Bijzonder leuk assortiment
  • Persoonlijk advies
  • Customizen mogelijk
  • Topkwaliteit
  • Uitstekende service

Promotionele artikelen en items met een eigen logo uit Breda

Alle promotionele artikelen en items die je vindt in onze webshop of fysieke winkel in Breda kunnen worden voorzien van een logo of boodschap voor jouw medewerkers en relaties. Wil je het nog persoonlijker maken? Op een geselecteerd aantal artikelen, zoals notitieboeken, kunnen we zelfs een persoonsnaam drukken. Hoe leuk en speciaal is dat?! Veel van onze relatiegeschenken zitten apart verpakt in een doosje wat je kunt personaliseren met een logo, boodschap of naam. Zo ontvangt iedereen zijn eigen cadeautje. Wij regelen dat je persoonlijke attentie netjes verstuurd wordt naar wie en waar je maar wilt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drinkfles met jouw logo. We voegen graag ook een door jou geschreven kaart of brief, volledig te bedrukken met jouw ontwerp en boodschap, toe aan je attentie. Met mooi bedrukte items en toffe promotionele artikelen uit Breda zorg je dat je doelgroep je ziet en blijf je langer top of mind. En meer dan eens tovert zo'n klein cadeautje, zoals een powerbank, een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Koffiebekers

Met eigen logo bedrukking

Shop dit nu

Notitieboekjes

Met eigen logo bedrukking

shop dit nu

Pennen

Bedrukking met eigen logo!

Shop dit nu

Draadloze opladers

Met eigen logo bedrukking

Shop dit nu

Zonnebril

Bedrukking met eigen logo

Shop dit nu

Drinkflessen

Met eigen logo bedrukking

shop dit nu

Key Tag

Bedrukking met eigen logo

Shop dit nu

Thermosfles

Bedrukking met eigen logo!

Shop dit nu!

Segway elektrische step

Met eigen design!

Shop dit nu

Lanyards

Bedrukking met eigen logo mogelijk 

Shop dit nu

Kleding / werkkleding

Met eigen borduring / bedrukking

Shop dit nu

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00