Kerstpakketten

Het geven en ontvangen van een kerstpakket moet écht een feestje zijn. Wanneer je echt je waardering uit wilt spreken voor je medewerkers of relaties, kies dan voor een tof kerstgeschenk! We stellen samen met jou je eigen kerstpakket samen in onze showroom in Breda waarbij we kijken naar je wensen, je smaak, de nieuwste artikelen en trends of een passend thema. Zo geef je dus een pakket waarmee je je collega's echt verrast. We maken je geschenk helemaal af met een leuke kerstkaart, een QR code of een Spotify playlist met door jou gekozen nummers. Kies ervoor om een gepersonaliseerd item toe te voegen, en maak het pakket hiermee extra speciaal. Ook hebben wij de handling en het magazijn ook in eigen beheer. Op die manier houden wij van A tot Z grip op het orderproces en jouw pakket! Hiernaast werken wij ook samen met het sociale werkbedrijf van Breda.

Neem nu contact op!
  • Bijzonder leuk assortiment
  • Persoonlijk advies
  • Customizen mogelijk
  • Topkwaliteit
  • Uitstekende service

Keuzeconcept

Laat jouw medewerker zelf een cadeautje kiezen via een volledig gepersonaliseerde webshop.

Je medewerkers ontvangen een giftbox met daarin een giftcard. De ontvanger logt in op een gepersonaliseerde webshop. De medewerker kiest zelf een cadeau uit een groot assortiment mooie geschenken. De gekozen cadeaus worden kosteloos verzonden naar het opgegeven huisadres. 

De giftbox en giftard kunnen naar wens ook geheel gepersonaliseerd worden in stijl van de webshop. 

Klik hier op een voorbeeld te zien van onze webshop met het grote assortiment aan cadeaus.

Luxe Poef

Time To Relax

Spaanse Deli

Vierkante Meter Tuin

Toscana In Tavola

Diner Voor Twee

Mooie Combi

Verlichte Tapas

Terug Naar De Kust

Groene Verwennerij

Happy New Year

Merry X-Mas

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00