Dit is wat wij doen

Wat wij doen
Bij Thomassen Gifts helpen we jou het perfecte geschenk te vinden voor ieder geefmoment. Of je nou op zoek bent naar een toffe gadget voor een beurs, een geschenk voor je medewerkers, of een verrassing voor je relaties. Wij hebben de meest bijzondere promotieartikelen, relatiegeschenken, thema- en kerstpakketten in ons assortiment. In onze showroom in Breda, bieden wij persoonlijk advies en maatwerk. Zo zorgen we er samen voor dat je snel je relaties of werknemers blij kunt maken met een mooie en unieke gift!

Personaliseren
Wij bieden talloze opties op het gebied van personaliseren. Of je nu je logo op een item wil, of een compleet ontwerp, er is van alles mogelijk. Hierbij bieden wij hulp en komen we samen tot een mooi resultaat en laten we jou merk opvallen! Bij een mooi cadeau, hoort een persoonlijke boodschap. Voeg een kaartje toe aan je geschenk en maak het nog persoonlijker. We hebben voor iedere doelgroep, ieder budget en elke gelegenheid wat wils. Sterker nog: onze shop barst bijna uit haar voegen van de hoeveelheid toffe cadeaus, promotieartikelen en relatiegeschenken die we met veel zorg voor je hebben uitgezocht. Mocht je er onverhoopt toch niet vinden wat past bij wat je in gedachten hebt? Geen probleem! Wij zorgen dat we samen met jou op zoek gaan naar hét perfecte item om je collega's of relaties mee te verrassen.

Verzendservice
Wil jij jou relaties of medewerkers thuis verrassen? Geen zorgen! Wij nemen het verzenden van de cadeaus graag voor je uit handen. Wij regelen dat je persoonlijke attentie netjes verstuurd wordt naar wie en waar je maar wilt!

Inspiratie opdoen?
Kijk in deze catalogus om inspiratie op te doen voor leuke give-aways, relatiegeschenken en promo items!

Themapakketten

Thomassen Gifts is dé specialist op ...

Relatiegeschenken

Een fijne, hechte relatie met je leve...

Zomer

De leukste geschenken voor de zomer!

Kerst

Het geven en ontvangen van een kerstg...

Lente

Vier de lente met een leuk voorjaarsg...

Promotionele items

Voor de mooiste promotionele items ve...

Outdoor

De leukste outdoor items!

Dag van de zorg

Zet de zorgmedewerkers in het zonnetje!

Onboarding

Het leukste pakket voor nieuwe werkne...

Ek 2024

Hup Holland Hup!

Happy customers

Bij Thomassen Gifts doen we echt alles voor tevreden klanten. In de 25 jaar dat we bezig zijn hebben we talloze custom made relatiegeschenken aan diverse grote en kleinere organisaties mogen leveren. Door onze bijzondere producten, persoonlijke benadering en uitstekende service kiezen onze opdrachtgevers steeds opnieuw weer voor ons. En daar zijn we maar wat trots op!

"  Werkt prettig en snel, ook dé partner voor kleine ondernemers!

Ezry Brabers - Boumeester EB Recruitment & HR Support
Ezry Brabers - Boumeester

EB Recruitment & HR Support

"  Snel, betrouwbaar en talloze ideeën

Kim Overbeek Careflex Zorggroep
Kim Overbeek

Careflex Zorggroep

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00