Dit is wat wij doen

Wat wij doen
Wij vinden dat het geven en ontvangen van een cadeau, groot of klein, altijd een feestje moet zijn! Daarom hebben we de meest bijzondere promotieartikelen, relatiegeschenken en thema- en kerspakketten in ons assortiment. Omdat we je graag persoonlijk adviseren kunnen we altijd maatwerk bieden. Zo zorgen we er samen voor dat je snel je relaties of werknemers blij kunt maken met een mooie en unieke gift.

Verzendservice
Wil je je waardering uitspreken naar je medewerkers die al zoveel maanden thuis aan het werk zijn in plaats van op kantoor? Of wil je je relaties, die je al een tijd niet persoonlijk hebt kunnen spreken, een hart onder de riem steken? Wij regelen dat je persoonlijke attentie netjes verstuurd wordt naar wie en waar je maar wilt.

Personaliseren
Natuurlijk hoort bij een mooi cadeau een persoonlijke boodschap. Wij voegen graag een door jou geschreven kaart of brief, volledig te bedrukken met jouw ontwerp en boodschap, toe aan je pakket. Voor al je wensen We hebben voor iedere doelgroep, ieder budget en elke gelegenheid wat wils. Sterker nog: onze shop barst bijna uit haar voegen van de hoeveelheid toffe cadeaus, promotieartikelen en relatiegeschenken die we met veel zorg voor je hebben uitgezocht. Mocht je er onverhoopt toch niet vinden wat past bij wat je in gedachten hebt? Geen probleem! Wij zorgen dat we samen met jou op zoek gaan naar hét perfecte item om je collega's of relaties mee te verrassen.

Inspiratie opdoen?
Kijk in deze catalogus om inspiratie op te doen voor leuke give-aways, relatiegeschenken en promo items!

Themapakketten

Thomassen Gifts is dé specialist op ...

Zomerpakket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet...

Relatiegeschenken

Een fijne, hechte relatie met je leve...

Pasen

De leukste paasgeschenken voor je med...

Kerstpakketten

Het geven en ontvangen van een kerstp...

Lente

Vier de lente met een leuk voorjaarsg...

Promotionele items

Voor de mooiste promotionele items ve...

Happy customers

Bij Thomassen Gifts doen we echt alles voor tevreden klanten. In de 25 jaar dat we bezig zijn hebben we talloze custom made relatiegeschenken aan diverse grote en kleinere organisaties mogen leveren. Door onze bijzondere producten, persoonlijke benadering en uitstekende service kiezen onze opdrachtgevers steeds opnieuw weer voor ons. En daar zijn we maar wat trots op!

"  Werkt prettig en snel, ook dé partner voor kleine ondernemers!

Ezry Brabers - Boumeester EB Recruitment & HR Support
Ezry Brabers - Boumeester

EB Recruitment & HR Support

"  Snel, betrouwbaar en talloze ideeën

Kim Overbeek Careflex Zorggroep
Kim Overbeek

Careflex Zorggroep

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00