Dé plek in Breda voor originele business gifts

Wanneer je op zoek bent naar originele business gifts, dan kun je uitstekend bij Thomassen Gifts in Breda terecht. In onze showroom vind je leuke give-aways, custommade relatiegeschenken en een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten. Al twintig jaar garanderen wij een snelle levering, persoonlijk contact en de leukste items voor elk budget. Naast de vele artikelen die je kunt bekijken in onze showroom, leveren wij ook maatwerkproducten die wij exclusief voor jou produceren.

business gift Thomassen Gifts Breda

Koop business gifts in Breda en profiteer van onze optimale service

Wij richten ons op de zakelijke markt, van kleine ondernemingen tot multinationals. In alle gevallen geldt dat onze shop sterk hecht aan persoonlijk contact met jou als klant. Onze medewerkers zijn zeer flexibel ingesteld en nemen graag de tijd om maximaal met je mee te denken. Dat betaalt zich altijd uit. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring helpen we je op deze manier aan unieke business gifts waarmee je gegarandeerd een onvergetelijke indruk maakt op de werknemers, klanten of zakenrelaties van jouw bedrijf uit Breda of omgeving.

draadloze oplader met logo Thomassen Gifts Breda

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wanneer je op zoek bent naar kerstpakketten om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar, of wanneer je een zakelijk cadeau zoekt voor je zakenrelaties, heb je wellicht al een idee wat je zou willen geven. Maar waar vind je precies wat je zoekt? Voor een uiteenlopend assortiment aan business gifts kom je naar Thomassen Business Gifts in Breda! Maak een afspraak via 076-52 26 822 om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00