Een kerstpakket bestellen in Breda

Een kerstpakket bestellen doe je bij Thomassen Gifts uit Breda. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte kerstcadeaus en relatiegeschenken en zijn hiermee al vele bedrijven in en rondom Breda van dienst geweest. Wij focussen ons op eigentijdse kerstgiften: een kerstpakket waar elke werknemer van jouw bedrijf echt blij van wordt!

Kerstpakket Vogels Thomassen Gifts Breda

Een uniek kerstpakket uit onze winkel in Breda

Jaarlijks worden er door bedrijven in Nederland vele kerstpakketten weggegeven aan trouwe werknemers. Dit is een extra beloning die ze dubbel en dwars verdienen voor al hun inzet van het afgelopen jaar. Om die reden kun je dan ook niet met zomaar een kerstpakket aankomen; je mag als bedrijf best groots uitpakken. Dit doe je met een kerstpakket van Thomassen Gifts. Bij onze winkel uit Breda heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen dat volledig voldoet aan de wensen en smaak van je medewerkers. Bovendien profiteer je bij ons van moderne artikelen en trends. Een afgezaagd kerstpakket is er dus niet meer bij als je zelf een kerstpakket samenstelt bij ons bedrijf in Breda!

Kerstpakket Home Thomassen Gifts Breda

Wil je jouw medewerkers ook verwennen?

Wil je ook jouw medewerkers bedanken voor hun harde werk in het afgelopen jaar? Tijd om ze eens in het zonnetje te zetten met mooie kerst gifts of eindejaarsgeschenken uit onze winkel in Breda! Je wilt dan natuurlijk originele cadeaus geven. Doe inspiratie op in onze showroom of vraag naar de personalisatiemogelijkheden. Je maakt een afspraak door te bellen naar 076-52 26 822.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00