Eindejaarsgeschenken in Breda

Voor leuke eindejaarsgeschenken kun je uitstekend terecht bij ons in Breda, vlak bij Oosterhout en Etten-Leur. Het weggeven van eindejaarsgeschenken is een goede manier om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Hiermee zorg je ervoor dat ze loyaal aan jouw bedrijf blijven en dat ze zich zo goed mogelijk blijven inzetten. Het weggeven van eindejaarsgeschenken aan jouw medewerkers in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of elders is dus een investering in je bedrijf én in je personeel.

  • Een uniek assortiment
  • Gepersonaliseerde relatiegeschenken
  • Verzendservice direct naar relaties of werknemers

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Italiaans kerstpakket Thomassen gifts

Bestel originele eindejaarsgeschenken bij ons in Breda

Vlak voor de feestdagen kunnen veel werknemers hun kerstpakket ophalen, of ze krijgen er een uitgereikt. Deze eindejaarsgeschenken bestaan bij veel bedrijven uit Breda, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving uit voedselpakketten. Soms zitten hier producten in die de ontvanger bijna nooit gebruikt. Dat kan anders. Bij Thomassen Gifts uit Breda heb je een ruime keuze uit eindejaarsgeschenken op maat, waardoor je het personeel van jouw bedrijf uit Oosterhout, Etten-Leur of elders ook van een origineel eindejaarsgeschenk kunt voorzien. Zo kun je ook eens wat anders dan een doos met allerlei voedingsmiddelen erin weggeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke gadgets met jouw bedrijfslogo erop? Of geef je medewerkers een avondje uit cadeau naar de bioscoop of laat ze zelf iets moois uitzoeken met een leuke giftcard. Kortom; bij ons vind je altijd een passend zakelijk cadeau, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Travel kerstpakket Thomassen gifts

Je eindejaarsgeschenken worden snel geleverd vanuit Breda

Zeker bij eindejaarsgeschenken is het belangrijk dat deze tijdig geleverd worden. De laatste weken van het jaar zijn bij veel bedrijven erg druk. Ook bij jouw bedrijf in Oosterhout of Etten-Leur heb je dan geen tijd om je druk te maken over een origineel eindejaarsgeschenk. Laat de levering daarom over aan Thomassen Gifts, dan heb je geen zorgen meer. Je bestelt elk origineel eindejaarsgeschenk eenvoudig via onze shop, waarna dit snel wordt geleverd bij jou op kantoor. Het enige wat je nog hoeft te doen is je medewerkers verblijden met de mooiste geschenken. Weet je al wat je jouw trouwe werknemers cadeau wilt geven? Of ben je toch nog op zoek naar inspiratie? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit doe je door te bellen naar 076-52 26 822. Op onze locatie in Breda, vlak bij Oosterhout en Etten-Leur, gaan we graag samen met jou op zoek naar een passend en origineel eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers.

verhalen van onze klanten

"  Werkt prettig en snel, ook dé partner voor kleine ondernemers!

Ezry Brabers - Boumeester EB Recruitment & HR Support
Ezry Brabers - Boumeester

EB Recruitment & HR Support

"  Snel, betrouwbaar en talloze ideeën

Kim Overbeek Careflex Zorggroep
Kim Overbeek

Careflex Zorggroep

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00