Een tas met logo laten bedrukken in Breda

Een tas of meerdere katoenen tassen bedrukken met je eigen logo is een uitstekende reclame-uiting die wij graag voor je realiseren in Breda. Met een tas met logo maken je klanten namelijk reclame voor jouw bedrijf. Hoe dat werkt? Wanneer je de tassen verkoopt of uitdeelt, nemen je klanten de tas overal mee naar toe. Zo leren allerlei omstanders je bedrijf kennen. Veel mensen zijn visueel ingesteld, dus doordat zij je tas met logo zien, blijft je merk in hun geheugen hangen. Wanneer deze mensen dan jouw product of dienst nodig hebben, zullen zij eerder aan jou denken. En dit effect is sterker dan je denkt!

Tas met logo Thomassen Gifts Breda

Laat een tas bedrukken met jouw logo of een andere afbeelding bij ons in Breda

Wanneer je een tas of meerdere katoenen tassen wilt laten bedrukken met jouw logo, kun je bij Thomassen Gifts in Breda kiezen uit één, twee, drie of vier kleuren. Je hebt de mogelijkheid om de tas te laten bedrukken, maar je kunt er ook voor kiezen om de tas te laten graveren of borduren. Ook hiervoor maken wij gebruik van meerdere kleuren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Zo krijg je een compleet eigen ontwerp als je dergelijke reclameartikelen bij ons bestelt. Naast een katoenen tas met logo, kun je bij ons in Breda de tassen natuurlijk ook laten bedrukken met andere afbeeldingen.

Promo kleding met logo Thomassen gifts Breda

Bestel eenvoudig via onze webshop

Wil je jouw klanten ook verblijden met leuke promotionele itemsl, zoals een tas met jouw eigen logo erop? Of wil je katoenen tassen laten bedrukken met een andere mooie afbeelding? Soms is het lastig om zo’n tas te laten bedrukken. Bij Thomassen Gifts in Breda ontwerp je je katoenen tas met logo echter eenvoudig via de website, waarna wij de tassen voor je bedrukken. Wil je meer informatie over onze business gifts of heb je hulp nodig? Bel dan naar 076-52 26 822. Dan maken we een afspraak voor een gesprek waarin we je voorzien van persoonlijk advies.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00