Drinkflessen met jouw logo uit Breda

Verblijd jouw collega’s, klanten of relatiegeschenken met drinkflessen met je eigen logo, vervaardigd door ons bedrijf uit Breda. Niet alleen is je logo overal zichtbaar, het is tevens een duurzame oplossing voor minduer plasticgebruik. Thomassen Gifts uit Breda is jouw partner voor de beste promotieartikelen, zoals drinkflessen met jouw logo.

diversenbambooxd

De mooiste drinkflessen met jouw logo door ons bedrijf uit Breda

Als je op zoek bent naar promotieartikelen, dan ben je bij ons in goede handen. Thomassen Gifts uit Breda maakt de mooiste giften voor je personeel en klanten, zoals drinkflessen. Naast flessen om uit te drinken kun je bij ons in Breda nog veel meer artikelen krijgen met jouw logo. Denk hierbij aan:

draadlozeoplader

Neem contact met ons op voor producten die passen bij jouw bedrijf

Onze experts helpen je graag met het vinden van de juiste gepersonaliseerde producten voor jouw bedrijf. Of je nu drinkflessen wilt met het logo van je bedrijf of een andere gift, wij realiseren het voor je in Breda. Bezoek onze winkel in Breda of bel naar 076-52 26 822 voor meer informatie. Je kan ook ons portfolio bekijken om inspiratie op te doen voor een gift die helemaal past bij jouw firma.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00