Pennen met jouw logo uit Breda

Maak je bedrijf overal zichtbaar dankzij pennen met jouw logo, vervaardigd door Thomassen Gifts uit Breda. Hoewel we steeds meer digitaliseren, is een goede pen altijd fijn om bij de hand te hebben. Door deze pennen met jouw logo te laten bedrukken in Breda heb je een prettige gift voor je relaties.

diversenbambooxd

Schrijven met pennen met jouw logo, gemaakt in Breda

Thomassen Gifts is de expert in relatiegeschenken. In Breda bedrukken zij kleine geschenken, zoals pennen en tassen, of grotere giften, zoals paraplu’s of powerbanks, met het logo van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wat dacht je bijvoorbeeld van gepersonaliseerde lippenbalsem? Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfslogo overal zichtbaar wordt. Niet alleen maak je zo eenvoudig reclame door je hele regio, je maakt ook nog een heleboel mensen blij met deze praktische cadeaus.

draadlozeoplader

Vertrouw op onze diensten voor de mooiste relatiegeschenken

Bel onze winkel in Breda via 076-52 26 822 om pennen met jouw logo te bestellen. Wil je een ander relatiegeschenk, maar weet je nog niet precies wat? Doe dan inspiratie op in ons portfolio of vraag onze experts om hulp. Wij helpen je graag met het vinden van giften die perfect passen bij jouw bedrijf.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00