Lippenbalsem met jouw logo uit Breda

Voorkom droge lippen bij je personeel, klanten of relaties met lippenbalsem met jouw logo, vervaardigd door ons Thomassen Gifts uit Breda. Lippenbalsem is een klein aandenken, maar omdat wij er in Breda een logo aan toevoegen, is het een perfecte gift om altijd in de top of mind te blijven.

diversenbambooxd

Lippenbalsem met jouw logo van ons bedrijf uit Breda

Er zijn verschillende manieren om je personeel, klanten of zakenrelaties te verblijden. Dit kan zijn door (relatief) grote giften, zoals een paraplu, of door een kleiner gebaar, zoals snoep. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Thomassen Gifts, dé expert in relatiegeschenken. Ons bedrijf uit Breda is jouw partner voor lippenbalsem met het logo van jouw bedrijf. Deze kleine gift kan iedereen gebruiken en met zich meenemen, zodat jouw bedrijf overal zichtbaar wordt.

draadlozeoplader

Schakel ons in voor de mooiste relatiegeschenken

Thomassen Gifts uit Breda staat voor je klaar voor de mooiste gifts, zoals lippenbalsem met jouw logo. Neem contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken. Dit kun je doen door onze winkel te bezoeken of te bellen naar 076-52 26 822 voor meer informatie. Als je iets anders wilt dan lippenbalsem met het logo van je bedrijf, bekijk dan het portfolio van ons bedrijf uit Breda en laat je inspireren.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00