Blijf door onder een paraplu met jouw logo uit Breda

Laat een paraplu met jouw logo bedrukken door Thomassen Gifts uit Breda en maak overal reclame tijdens een regenbui. Deze paraplu’s zijn de perfecte cadeaus voor je personeel en zakenrelaties. Een paraplu is altijd handig, want niemand wordt graag nat in de regen. In Breda zorgen wij dat de paraplu met het logo van jouw bedrijf wordt versierd.

diversenbambooxd

Voor een paraplu met jouw logo vertrouw je op ons bedrijf in Breda

Thomassen Gifts is de expert wanneer het aankomt op promotionele artikelen. Wij voorzien tal van items van een logo, zoals een paraplu, maar ook een powerbank is voor ons geen enkel probleem. Wil je je personeel extra goed beschermen tegen het weer? Overweeg dan om naast een paraplu ook bedrijfskleding met jouw logo te laten maken door onze firma in Breda. Met de diensten van Thomassen Gifts is jouw bedrijf overal goed zichtbaar.

draadlozeoplader

Blijf droog onder een mooie paraplu

Houd het hoofd van jezelf, je collega’s en je relaties droog met een paraplu voorzien van jouw logo in Breda. Uiteraard ben je bij ons in goede handen voor nog veel meer mooie geschenken. Neem contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 076-52 26 822 voor meer informatie.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00