Wij voorzien werkkleding met jouw logo in Breda

Als je werkkleding wilt met jouw logo, schakel dan Thomassen Gifts in uit Breda. Wij zorgen ervoor dat jouw collega’s altijd herkenbaar zullen zijn. Creëer eenheid in je bedrijf door alle werkkleding met jouw logo te laten voorzien door ons bedrijf in Breda. Dankzij onze uitstekende afwerking zullen je collega’s de werkkleding met trots dragen op de werkvloer.

diversenbambooxd

Werkkleding met jouw logo, gemaakt door ons bedrijf uit Breda

Als eigenaar van een bedrijf weet je dat het gevoel om ergens bij te horen ontzettend belangrijk is, zeker voor je personeel. Werkkleding kan hier een belangrijke rol in spelen. Door deze werkkleding te laten voorzien van een logo door Thomassen Gifts uit Breda, zijn jouw collega’s overal herkenbaar. Deze herkenbaarheid is zelfs uit te breiden. Wat dacht je van notitieboeken met jouw bedrijfslogo? Uiteraard kun je hier ook gepersonaliseerde pennen bij krijgen. De mogelijkheden van Thomas Gifts zijn eindeloos.

draadlozeoplader

Verblijd je collega’s

Wij staan voor je klaar om je collega’s te verblijden. Dat gaat veel verder dan uitsluitend praktische items, zoals werkkleding. Ook voor de leukste kerstpakketten zijn wij jouw partner. Heb je interesse? Bekijk ons portfolio voor inspiratie. Weet je wat je wilt? Neem dan contact met ons op. Bel naar 076-52 26 822.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00