Een notitieboek met jouw logo uit Breda

Laat een notitieboek maken met het logo van jouw firma door ons bedrijf uit Breda. Wanneer je personeelsleden geregeld zaken moeten noteren, dan kunnen zij een notitieboek goed gebruiken. Door jouw logo op een notitieboek te laten plaatsen door Thomassen Gifts uit Breda, geef je een mooie en functionele gift.

diversenbambooxd

Een notitieboek met het logo van jouw bedrijf laten maken door onze firma uit Breda

Uiteraard kun je een notitieboek ook met jouw logo laten bedrukken voor zakenrelaties of cadeaus voor andere gelegenheden door Thomassen Gifts uit Breda. Aangezien er ook geschreven moet worden in deze boekjes, kan je de bestelling aanvullen met pennen met je bedrijfslogo. Heeft je bedrijf een magazijn of heb je een bezorgdienst? Dan kunnen wij in Breda zorgen dat je collega’s overal herkenbaar dankzij bedrijfskleding met jouw logo, wat perfect past bij het notitieboek.

draadlozeoplader

Bel ons voor nieuwe notitieboeken

Of je nu op zoek bent naar notitieboeken, pennen of zelfs kerstgeschenken die echt passen bij jouw bedrijf; bij ons ben je in goede handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt onze experts door te bellen naar 076-52 26 822. Uiteraard kun je ook altijd onze winkel in Breda bezoeken of ons portfolio bekijken om inspiratie op te doen.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00