Kerstgeschenken uit Breda

Ben je op zoek naar bedrijven die kerstgeschenken aanbieden, zodat je de werknemers van je bedrijf uit Breda, Oosterhout of Etten-Leur kunt verrassen met een origineel, persoonlijk en zakelijk kerstgeschenk? Dan is Thomassen Gifts uit Breda hét bedrijf dat je nodig hebt voor een goede kerst! Wij geven onze klanten graag de volgende tip mee: zorg ervoor dat je op tijd op zoek gaat naar passende kerstgeschenken voor jouw bedrijf uit Breda of omstreken. Alleen dan kun je iedereen een persoonlijk kerstgeschenk aanbieden. Maar waar doe je inspiratie op voor een origineel en zakelijk kerstgeschenk dat je de medewerkers van jouw bedrijf uit de omgeving van Oosterhout wilt geven? Dit doe je bij ons! Wij helpen je graag om voor iedereen binnen je bedrijf uit bijvoorbeeld Breda een persoonlijk kerstgeschenk samen te stellen. Je kunt bij ons dan ook voor iedereen een apart en persoonlijk kerstgeschenk bestellen.

Kerstpakket Wellness Thomassen Gifts Breda

De leukste kerstgeschenken vind je bij ons in Breda

Veel bedrijven uit Oosterhout en Etten-Leur pakken niet echt uit met hun kerstgeschenken en bieden hun medewerkers met de feestdagen een kerstgeschenk met voedingsmiddelen aan. Vaak zitten hier ook producten in die de ontvanger niet lekker vindt. Hierdoor worden de producten weggegeven of belanden ze in de prullenbak. Dat vinden we zonde! Ga daarom dit jaar voor een persoonlijk kerstgeschenk van ons bedrijf uit Breda. Bij ons stel je zelf een origineel en zakelijk kerstgeschenk samen, of geef je een gadget als een van de gifts voor kerst cadeau dat je medewerkers wel goed kunnen gebruiken. De ervaring leert dat medewerkers van bedrijven uit onder andere Oosterhout en Breda veel blijer mee zijn met een dergelijk persoonlijk kerstgeschenk!

Kerstpakket Goud Thomassen Gifts Breda

Kom voor advies over persoonlijke kerstgeschenken naar ons

Het bedenken van een origineel kerstgeschenk of leuk zakelijk eindejaarsgeschenk is een lastige opgave waar veel bedrijven uit bijvoorbeeld Oosterhout jaarlijks mee kampen. Gelukkig zit er in ons ruime assortiment altijd wel iets waarmee je jouw medewerkers blij maakt. Kies uit onze food en non-food themapakketten, wijncadeaus, gadgets en giftcards. Bij ons in Breda, vlak bij Etten-Leur, vinden alle soorten bedrijven altijd geschikte kerstgeschenken en kerst gifts waar iedereen blij van wordt. Toch blijft de keuze lastig, dus denken wij graag met je mee. Wij staan voor je klaar als je belt naar 076-52 26 822. Dan voorzien we je van persoonlijk advies. Als het nodig is, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Op die manier hebben we al vele bedrijven uit Etten-Leur en omgeving geholpen bij het vinden van de meest originele kerstgeschenken.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00