Lekker snoep met jouw logo uit Breda

Als je een leuke gift wilt geven, kies dan voor snoep met jouw logo uit Breda. Thomassen Gifts is dé expert wanneer het aankomt op relatiegeschenken van groot tot klein. Iedereen houdt van snoep, dus is dit een perfecte manier om mensen op een leuke manier aan je bedrijf te herinneren.

business gift Thomassen Gifts Breda

Snoep dat versierd is met jouw logo uit Breda

Wij zorgen in Breda voor lekker snoep dat bovendien het logo van jouw bedrijf draagt. Zet het in je entreehal voor je bezoekers of geef ze mee als relatiegeschenken. Wie houdt er nu niet van snoep? Het is daarnaast ook een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket. Uiteraard kun je door ons bedrijf uit Breda nog veel meer dingen laten voorzien van een logo. Wat dacht je bijvoorbeeld van drinkflessen, uniek voor jouw firma?

draadloze oplader met logo Thomassen Gifts Breda

Bestel de leukste relatiegeschenken

Wij staan voor je klaar om de leukste relatiegeschenken te realiseren. Daarnaast ben je bij Thomassen Gifts ook in goede handen voor werkkleding met jouw logo. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met ons. Bezoek onze winkel of bel naar 076-52 26 822 om onze experts te spreken over de leukste geschenken die echt passen bij jouw bedrijf.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00