Kies uit de leukste themapakketten in onze winkel in Breda!

Voor speciale en unieke themapakketten moet je bij Thomassen Gifts in Breda zijn! In ons ruime assortiment aan cadeaus vind je namelijk themapakketten in allerlei soorten en maten. Je kan het thema zo gek niet bedenken of wij hebben er wel themapakketten voor in onze winkel in Breda. Kortom: de keuze is reuze! Kun je niet kiezen? Dan geven we je graag advies.

Themapakketten customizen in onze winkel in Breda

Zit er in ons ruime assortiment geen themapakket bij dat volledig aan jouw wensen voldoet? Stel dan zelf een themapakket samen! Maak een selectie uit onze vele producten, die we ook nog eens kunnen personaliseren, en laat dit samen inpakken. Zo loopt u de deur uit met een themapakket dat volledig aansluit op het thema dat u voor ogen heeft! Denk bijvoorbeeld aan een kerstthema met originele eindejaarsgeschenken.

Hulp nodig? Wij helpen graag met kiezen

De bovenstaande thema’s zijn maar een greep uit onze mogelijkheden. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment en de andere thema’s waarin je themapakketten kunt bestellen? Kom dan eens langs in onze showroom in Breda. Bel naar 076-52 26 822 en maak een afspraak. Wij vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden voor een zakelijk cadeau. Bovendien geven we je advies en helpen we je met kiezen. Dat is een van de vele diensten die wij aanbieden.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00