Relatiegeschenken laten bedrukken met je logo in Breda

Wanneer je relatiegeschenken wilt laten bedrukken met je logo, klop je aan bij Thomassen Gifts uit Breda. Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is om je waardering uit te spreken aan zakelijke relaties. Het geven van een mooi relatiekado uit onze winkel in Breda, kan namelijk vele voordelen met zich meebrengen voor jouw bedrijf en de onderlinge relatie met je zakenpartners. En dit door slechts een kleine investering in een relatiekado van onze winkel in Breda!

Fles met logo Thomassen Gifts Breda

Relatiegeschenken met logo uit onze winkel in Breda die lang bewaard blijven

Hoe wij het voor elkaar krijgen dat onze business gifts lang bewaard blijven? Het antwoord is simpel. Wij hebben namelijk geen standaardassortiment met enkel pennen, keycoards en notitieblokken. Wanneer je kiest voor een relatiekado van Thomassen Gifts uit Breda, geef je een uniek cadeau. In onze werkplaats in Breda voorzien we jouw relatiegeschenken namelijk van een logo of ander persoonlijk ontwerp. Wij bieden een grote diversiteit aan mogelijkheden aan voor het creëren van een passend zakelijk cadeau waardoor je zakenpartner zich echt gewaardeerd voelt!

Wijnkoeler Thomassen Gifts Breda

Vraag een offerte aan

Wil je relatiegeschenken met jouw eigen logo of ontwerp laten bedrukken in Breda? Wij doen dit graag voor je, voor een aantrekkelijke prijs. Wil je weten wat het bedrukken, graveren of borduren van jouw relatiekado je gaat kosten als je dit bij Thomassen Gifts in Breda laat doen? Wij maken graag een overzichtelijke offerte voor je. Je kunt een offerte aanvragen door te bellen naar 076-52 26 822. Weet je nog niet precies welke gadgets met logo je aan je relaties wilt uitdelen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Wil je direct jouw relatiegeschenken met logo bestellen in onze webshop? Geef dan meteen je bestelling door.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00