Gadgets met bedrijfslogo laten maken in Breda

Gadgets met bedrijfslogo zijn het ideale relatiegeschenk of cadeau voor de medewerkers van jouw bedrijf uit Breda of omstreken. Dit is namelijk een cadeau waar de ontvanger echt wat aan heeft, zoals een badjas, pennen of een dekbedovertrekset. Bovendien heeft jouw bedrijf zelf voordeel van het weggeven van gadgets met bedrijfslogo. Hoe dat werkt? Wanneer je je bedrijfslogo op gadgets laat drukken, zorgt dat voor meer naamsbekendheid van jouw bedrijf. Maar je klanten en medewerkers kennen je toch al? Dat is waar, maar de gadgets met bedrijfslogo worden ook gebruikt op openbare plekken, plekken in Breda of omstreken waar veel mensen komen. Deze mensen zien de gadgets met jouw bedrijfslogo ook, en zo leren zij je bedrijf ook kennen. Dat is hét grote voordeel van gadgets voor bedrijven: ze vergroten op een leuke en eenvoudige manier jouw naamsbekendheid in Breda en omstreken.

Ruime keuze uit gadgets met bedrijfslogo in onze winkel in Breda

Een promotieartikel hoort natuurlijk indruk te maken, anders heeft het in onze ogen geen waarde. Om die reden streven wij er dan ook naar om promotieartikelen, gadgets en relatiegeschenken te creëren voor bedrijven die indruk willen maken. Hierbij kun je denken aan een unieke productkeuze die je klanten, zakenrelaties of personeel niet snel verwachten. Maar je kunt ook indruk maken met een boodschap op het product.  Laat ons de vele gadgets van ons bedrijf in Breda met uw bedrijfslogo bedrukken met andere persoonlijke teksten of symbolen! Dit is een van de vele manieren waarop wij onze creativiteit uiten en reclameartikelen ontwikkelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer je gadgets met jouw eigen bedrijfslogo of een ander ontwerp erop wilt uitdelen aan klanten, zakenrelaties of je medewerkers, dan heb je bij Thomassen Gifts in Breda allerlei mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke saunahanddoek, verschillende spellen, leuk speelgoed voor kinderen of een katoenen tas. Daarnaast vind je in ons ruime assortiment leuke gadgets voor in huis en in de tuin. Zie deze gadgets als reclameartikelen die ervoor zorgen dat je merk blijft hangen bij potentiële klanten. Doe inspiratie op in onze shop in Breda en ontdek welke gadgets wij speciaal voor bedrijven aanbieden. Weet je niet precies welke artikelen het meest geschikt zijn om jouw bedrijf te promoten? Wij adviseren je graag! Maak daarom een afspraak in onze winkel en wij vertellen je alles over onze gadgets voor bedrijven. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 076-52 26 822.

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00