"  Snel, betrouwbaar en talloze ideeën

Kim Overbeek Careflex Zorggroep
Kim Overbeek

Careflex Zorggroep

Fijn binnenkomen bij Thomassen Gifts

Bij Thomassengifts is het altijd fijn binnenkomen. Ik word altijd enorm warm verwelkomd, met koffie en wat lekkers. Je staat gelijk in de showroom, waardoor ik weet welke producten er allemaal zijn. Hierdoor krijg ik vaak gelijk nieuwe inspiratie! Het leuke en fijne is dat er echt met je meegedacht wordt. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een brievenbuspakket of een veel groter kerstpakket, bij Thomassengifts denken ze graag met je mee. Na elk bezoek heb ik weer nieuwe ideeën of zijn er al afspraken voor pakketjes gemaakt! Het geeft me een fijn idee dat het proces ook daarna goed verloopt. Thomassengifts werkt heel snel en communiceert goed, waardoor je weet waar je aan toe bent.

Gerelateerd project

Careflex kerstgeschenken

Bij Careflex is men zelf creatief aan de slag gegaan, het resultaat? Een super gaaf kookboek! Wij hebben met dit boek een compleet pakket samengesteld, zodat alle medewerkers thuis lekker de favoriete recepten van hun collega's kunnen koken.

Meer referenties

"  Bij Thomassen kennen ze geen 'Nee'. Alle verzoeken worden met een glimlach opgepakt.

Evan Melhem Marketing Specialist, Actief Werkt! Uitzendbureau
Evan Melhem

Marketing Specialist, Actief Werkt! Uitzendbureau

"  Werkt prettig en snel, ook dé partner voor kleine ondernemers!

Ezry Brabers - Boumeester EB Recruitment & HR Support
Ezry Brabers - Boumeester

EB Recruitment & HR Support

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00