Branded by Earth

Het creëren van bewuste artikelen is voor ons erg belangrijk en hier dragen wij dus graag aan bij. Onder de naam Branded by Earth introduceren wij een natuurlijke, veganistische, multifunctionele schoonheidsverzorgingslijn met 100% plantaardige en huidvriendelijke ingrediënten. Deze veganistische geschenken zijn allemaal in Europa gemaakt en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

  22 september 2022

Natuurlijke grondstoffen

Alle prodcuten uit de Branded by Earth lijn worden gemaakt in Europa en zijn afkomstig van natuurlijke grondstoffen. De producten zijn veganistisch, wat betekent dat de ingrediënten niet afkomstig zijn van dieren en dat de producten niet op dieren zijn getest.

Besparing van water

Vloeibare cosmetica bestaat tot 80% uit water en laat dus een grote ecologische voetafdruk achter. Binnen de Branded by Earth verzorgingslijn worden vloeibare hygiëne en schoonheidsproducten omgevormd tot bars die alleen de ingrediënten bevatten die echt nodig zijn.

Plasticvrij

Branded by Earth is een plasticvrij merk. Doordat onnodige plastic verpakkingen worden geëlimineerd en er gebruik wordt gemaakt van recyclebare verpakkingen, verminderen wij onze hoeveelheid afval en daarmee onze ecologische voetafdruk.

Brochure

Interesse? Neem contact met ons op! 

 

 

Meer nieuws

Dag van de zorg 2024!

Op 12 mei 2024 is het weer zo ver: De dag van de zorg!

Duurzaamheid

Wij werken samen met leveranciers die duurzaamheid h...

Showroom geopend!

Onze Showroom is geopend!

Hulp nodig?
Wij helpen graag
met kiezen

We staan altijd voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte gift. Zeker wanneer je een strakke deadline hebt kan advies goed van pas komen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen; we zetten graag een stapje extra voor je.

We helpen je graag!

Telefonisch of via email
076 522 68 22 info@thomassengifts.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00