Menu

Kies uit de leukste Summer themapakketten in onze winkel in Breda!

Wanneer je je zakenrelaties originele relatiegeschenken wilt geven, dan heb je bij Thomasssen Gifts in Breda de keuze uit de leukste themapakketten met verschillende zomeritems. Bekijk onze catalogus, dan zie je uit welke vrolijke items je kunt kiezen. En wij kunnen je vertellen: de keuze is reuze! Kun je niet kiezen? Dan geven wij je graag advies.

Stel zelf je themapakketten op maat samen

Als je een origineel relatiegeschenk wilt geven, is het natuurlijk het leukste om zelf je themapakketten samen te stellen. Dat kan bij Thomassen Gifts in Breda. Wij maken namelijk leuke give aways op maat en leveren deze snel bij jou of bij de ontvanger af. Uiteraard kun je zelf een themapakket samenstellen in allerlei verschillende thema’s. Wil je bijvoorbeeld een themapakket met het thema “Zomer” weggeven? Dan heb je onder andere de keuze uit de volgende leuke items:

  • Beachballsets
  • Bounceballsets
  • Zonnebrillen
  • Teenslippers
  • Strandradio’s
  • Zonnekleppen

Hulp nodig? Wij helpen graag met kiezen

De bovenstaande artikelen zijn maar een greep uit ons grote assortiment met diverse artikelen. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment en de andere thema’s waarin je themapakketten kunt bestellen? Bekijk dan eens onze nieuwste producten of bel dan naar 076-52 26 822. Wij vertellen je tijdens een persoonlijke afspraak graag meer over de mogelijkheden voor een zakelijk cadeau. Bovendien geven we je advies en helpen je met kiezen.