Menu

Leuke give aways

Home | Leuke give aways
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Leuke give aways

Wanneer je jouw zakenrelaties af en toe verrast met een leuke give away, dan zullen zij eerder geneigd zijn zaken met je te blijven doen. Uiteindelijk is het weggeven van kleine presentjes alleen maar lucratief voor jou. In veel gevallen levert het namelijk meer op dan dat het je kost. Het weggeven van een leuke give away is dus een goed idee, maar wat moet je precies geven? Onze medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van leuke relatiegeschenken. Bij Thomassen Gifts heb je namelijk een ruime keuze.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Welke leuke give away kiest je om weg te geven aan jouw relaties?

Om het uitkiezen van relatiegeschenken eenvoudiger te maken, hebben wij leuke give aways in verschillende thema’s zoals ‘zomer’ en ‘kerst’. Deze thema’s wisselen regelmatig. Zo kies je bijvoorbeeld voor leuke zomeritems, want wie houdt er nu niet van de zomer? Lekker genieten van een dagje naar het strand, met slippers aan je voeten en een lekker drankje in je hand. Daarna sla je een lekker balletje met je nieuwe beachballset. Het kan allemaal met de leuke give aways van Thomassen Gifts.

Hulp nodig bij het uitkiezen van je relatiegeschenken?

De mogelijkheden wat betreft leuke give aways is bij ons zeer groot. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de meest geschikte give aways? Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Maak een afspraak door te bellen naar 076-52 26 822 en kom langs in Breda.

Snel contact opnemen