Menu

Ideeën voor kerstgeschenken opdoen in Breda

Home | Ideeën voor kerstgeschenken opdoen in Breda
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Zorg ervoor dat je op tijd ideeën opdoet voor leuke en originele kerstgeschenken voor je medewerkers. Pas dan kun je iedereen een persoonlijk kerstgeschenk aanbieden. Maar waar haal je originele ideeën voor kerstgeschenken vandaan? Bij Thomassen Gifts in Breda! Wij helpen je graag om voor iedereen binnen je bedrijf een persoonlijk kerstgeschenk samen te stellen. Je kunt bij ons dan ook voor iedereen een apart en persoonlijk kerstgeschenk bestellen.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

De leukste ideeën voor kerstgeschenken: eindelijk eens wat anders dan pakketten met voedingsmiddelen

Veel bedrijven bieden hun medewerkers met de feestdagen een kerstpakket met voedingsmiddelen aan. Vaak zitten hier producten in die ze niet vaak gebruiken. Zo worden de producten weggegeven of belanden ze in de prullenbak. Dat is natuurlijk zonde, dus ga dit jaar voor een persoonlijk kerstgeschenk van Thomassen Gifts. Bij ons stel je zelf een origineel themapakket samen, of geef je een gadget cadeau dat je medewerkers wel goed kunnen gebruiken. Daar zijn je medewerkers veel blijer mee!

Wij denken graag met je mee over een persoonlijk kerstgeschenk

Het bedenken van een persoonlijk kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk is een lastige opgave. Gelukkig zit er in ons ruime assortiment altijd wel iets waarmee je jouw medewerkers blij maakt. Kies uit onze food en non-food themapakketten, wijnpakketten, gadgets en giftcards. Bij ons in Breda doe je creatieve ideeën op voor je kerstgeschenken. Toch blijft de keuze lastig, dus denken wij graag met je mee. Wij staan voor je klaar als je belt naar 076-52 26 822. Dan voorzien we je graag van persoonlijk advies. Als het nodig is, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Snel contact opnemen