Menu

Gadgets met bedrijfslogo laten maken in Breda

Home | Gadgets met bedrijfslogo laten maken in Breda
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Gadgets met bedrijfslogo zijn het ideale relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Dit is namelijk een cadeau waar de ontvanger echt wat aan heeft, zoals een badjas, pennen of een dekbedovertrekset. Bovendien heb ook jij zelf voordeel van het weggeven van gadgets met bedrijfslogo. Hoe dat werkt? Wanneer je je bedrijfslogo op gadgets voor bedrijven laat drukken, zorgt voor meer naamsbekendheid van jouw bedrijf. Maar je klanten en medewerkers kennen je toch al? Dat is waar, maar de gadgets voor bedrijven worden ook gebruikt op openbare plekken, waar veel mensen komen. Die zien de gadgets met jouw bedrijfslogo ook, en zo leren zij je bedrijf ook kennen. Dat is hét grote voordeel van gadgets voor bedrijven: ze vergroten op een leuke en eenvoudige manier jouw naamsbekendheid.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Ruime keuze uit gadgets met bedrijfslogo in onze winkel in Breda

Wanneer je gadgets of relatiegeschenken met jouw eigen bedrijfslogo erop wilt uitdelen aan klanten, zakenrelaties of je medewerkers, dan heb je bij Thomassen Gifts in Breda allerlei mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke saunahanddoek, verschillende spellen of leuk speelgoed voor kinderen. Daarnaast vind je in ons ruime assortiment leuke gadgets voor in huis en in de tuin, die eventueel ook met je eigen bedrijfslogo gedrukt kunnen worden. Zie deze gadgets als reclame artikelen die ervoor zorgen dat je merk blijft hangen bij potentiële klanten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij bieden in onze shop in Breda veel verschillende gadgets aan waarop je jouw bedrijfslogo kunt laten drukken. Weet je niet precies welke artikelen het meest geschikt zijn om jouw bedrijf te promoten? Wij adviseren je graag en vertellen je graag meer over onze gadgets voor bedrijven. Maak daarom een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 076-52 26 822.

Snel contact opnemen