Menu

Eindejaarsgeschenken

Home | Eindejaarsgeschenken
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Het weggeven van eindejaarsgeschenken is een goede manier om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Hiermee zorg je ervoor dat ze loyaal aan jouw bedrijf blijven en dat ze zich zo goed mogelijk blijven inzetten. Het weggeven van eindejaarsgeschenken is dus een investering in je bedrijf en in je personeel.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Bestel originele eindejaarsgeschenken bij ons in Breda

Vlak voor de feestdagen kunnen veel werknemers hun kerstpakket ophalen, of ze krijgen er een uitgereikt. Deze eindejaarsgeschenken bestaan vaak uit voedselpakketten. Soms zitten hier producten in die ze bijna nooit gebruiken. Dat kan anders. Bij Thomassen Gifts uit Breda heb je een ruime keuze uit eindejaarsgeschenken op maat. Zo kun je ook eens wat anders dan een doos met allerlei voedingsmiddelen erin weggeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke gadgets met jouw bedrijfslogo erop? Geef je medewerkers een avondje uit cadeau naar de bioscoop of laat ze zelf iets moois uitzoeken met een leuke giftcard. Kortom; bij ons kun je allerlei ideeën opdoen, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je eindejaarsgeschenken worden snel geleverd vanuit Breda

Zeker bij eindejaarsgeschenken is het belangrijk dat deze snel geleverd worden. De laatste weken van het jaar zijn bij veel bedrijven erg druk, dus je hebt dan geen tijd om je druk te maken over kerstpakketten. Laat de levering over aan Thomassen Gifts, dan heb je geen zorgen meer. Je bestelt de geschenken eenvoudig via onze shop en ze worden snel geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen is je medewerkers verblijden met de mooiste geschenken. Weet je al wat je jouw trouwe werknemers cadeau wilt geven? Nog niet? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit doe je door te bellen naar 076-52 26 822.

Snel contact opnemen