Menu

Relatiegeschenken & Giveways

Een zakelijk cadeau bestellen in Breda

Home | Een zakelijk cadeau bestellen in Breda
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Een mooi zakelijk cadeau is ideaal om je zakenrelaties te bedanken voor een fijne samenwerking of om goodwill te creëren bij je klanten. Ook zijn dergelijke cadeaus ideaal om je medewerkers te bedanken voor hun inzet in de afgelopen tijd. Een bekende vorm van dergelijke cadeaus is een zakelijk kerstpakket. Maar welke zakelijke kerstcadeaus moet je in dat kerstpakket stoppen? Bij Thomassen Gifts heb je een ruime keuze.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Welk zakelijk cadeau kies je?

Voor het samenstellen van een zakelijk kerstpakket, of voor het uitzoeken van andere zakelijke kerstcadeaus, heb je bij ons in Breda een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een mooi themapakket (food of non-food), of ga voor een wijnpakket met de lekkerste wijnen. Wil je liever geen pakket met levensmiddelen cadeau geven? Ga dan voor leuke relatiegeschenken met jouw eigen logo, die zeker kunnen dienen als originele zakelijke geschenken.

Zakelijke geschenken met een mooi thema

Bij ons in Breda vind je mooie zakelijke geschenken met een bepaald thema, die ideaal zijn als bijvoorbeeld een zakelijk kerstpakket. Ook zakelijke kerstcadeaus die je gewoon “los” weggeeft, en niet in een zakelijk kerstpakket stopt, zijn leverbaar. Zakelijke geschenken met een bepaald thema, zijn natuurlijk ook leuk om te geven bij andere gelegenheden dan kerst. Zo is er het themapakket “Summer” dat leuk om te geven is wanneer de vakantieperiode aanbreekt en iedereen naar het strand trekt. In dit pakket zitten bijvoorbeeld leuke beachballsets, zonnebrillen, zonnekleppen en strandradio’s. Deze zakelijke geschenken staan garant voor een leuke vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen met een ander thema. Je kiest gewoon een aantal mooie zakelijke cadeaus uit en laat ze verpakken in een mooie tas, rugzak of sporttas. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunnen bedrukt of geborduurd worden met je eigen logo of afbeelding.

Wij denken graag met je mee

Wil je jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers verrassen met een mooi zakelijk cadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Natuurlijk is het leuk om een beetje origineel te zijn met je zakelijke geschenken. Daarom denken onze deskundige medewerkers graag met je mee. Je ontvangt deskundig advies van ons wanneer je een afspraak maakt door te bellen naar 076-52 26 822. Om inspiratie op te doen, kun je ook onze nieuwste producten eens bekijken.

Bekijk ook eens:

eindejaarsgeschenken | gadgets met bedrijfslogo | ideeen voor kerstgeschenken

Snel contact opnemen