Menu

Bestel de mooiste kerst gifts op maat

Thomassen Gifts uit Breda is specialist in het leveren van op maat gemaakte kerst gifts en relatiegeschenken. Wij verzorgen eigentijdse kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die volledig naar jouw wens worden samengesteld. Hierbij is van alles mogelijk, maar wij geven je graag een idee van de mogelijkheden:

  • Themapakket Food/Non Food
  • Wijnpakket (met gepersonaliseerde verpakking)
  • Gadgets met bedrijfslogo
  • Giftcards: Bol.com, Restaurantcadeau, Beauty & Parfumbon, Zalando, Pathe vouchers

Wist je dit al over kerst en de bijbehorende gifts?

Wij zijn als specialist dé expert in kerst gifts. Daarom vertellen wij je graag een aantal leuke weetjes over het kerstfeest en de bijbehorende kerst gifts en kerstpakketten.

  • Wist je dat het geven van kerstcadeaus aan kinderen, maar ook aan onze vrienden en geliefden, verwijst naar de cadeaus die de drie wijzen op kerstochtend aan kindeke Jezus hebben gegeven? (Bron: Time).
  • Wist je dat Tweede Kerstdag is ontstaan, omdat het dienstpersoneel op Eerste Kerstdag moest werken? De volgende dag waren ze vrij en kregen ze eten mee voor de familie. Uit die traditie zijn de eindejaarsgeschenken(Bron: Quest)
  • Kerst wordt volop gevierd in Nederland. Ruim de helft van de Nederlanders (56%) viert het met cadeaus. Dat blijkt uit onderzoek van Kieskeurig.nl. We geven net iets meer cadeaus met Kerst dan met Sinterklaas: op 5 december geeft 50% van de Nederlanders cadeaus. (Bron: Kieskeurig.nl)

Wil je jouw medewerkers ook verwennen?

Wil je ook je medewerkers bedanken voor hun harde werk in het afgelopen jaar? Tijd om ze eens in het zonnetje te zetten met mooie kerst gifts uit onze winkel in Breda! Je wilt dan natuurlijk originele cadeaus geven. Doe inspiratie op en bekijk eens onze nieuwste producten of overleg met ons over de mogelijkheden. Je maakt een afspraak door te bellen naar 076-52 26 822.