Menu

Business gifts

Home | Business gifts
  • ✔ Voor elk budget
  • ✔ Optimale service
  • ✔ Originele business gifts

Dé plek in Breda voor originele business gifts

Ben je op zoek naar originele business gifts? Dan ben je bij Thomassen Business Gifts in Breda aan het juiste adres. In onze showroom vind je leuke give-aways, custommade relatiegeschenken en een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten. Al twintig jaar garanderen wij een snelle levering, persoonlijk contact en de leukste items voor elk budget. Naast de vele artikelen die je kunt bekijken in onze showroom, leveren wij ook maatwerkproducten die wij exclusief voor jou produceren.

Nieuwsgierig naar wat Thomassen Better Business Gifts voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Koop business gifts in Breda en profiteer van onze optimale service

Wij richten ons op de zakelijke markt, van kleine ondernemingen tot multinationals. In alle gevallen geldt dat onze shop sterk hecht aan persoonlijk contact met jou als klant. Onze medewerkers zijn zeer flexibel ingesteld en nemen graag de tijd om maximaal met je mee te denken. Dat betaalt zich altijd uit. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring helpen we je op deze manier aan unieke business gifts waarmee je gegarandeerd een onvergetelijke indruk maakt op de ontvangers.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wanneer je op zoek bent naar kerstpakketten om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar, of business gifts voor je zakenrelaties, heb je wellicht al een idee wat je zou willen geven. Maar waar vind je precies wat je zoekt? Bij Thomassen Business Gifts in Breda! Hier vind je een uiteenlopend assortiment. Maak dus een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Snel contact opnemen